亞洲先生朱曉輝爆出露毛裸照 - 娛樂犀利哥 - BrotherSharpFanClub.com 娛樂音樂加關懷弱勢的討論區
返回列表 發帖

亞洲先生朱曉輝爆出露毛裸照

香港報導:
新鮮出爐的亞洲先生冠軍內地模特兒的朱曉輝,拿到冠軍寶座後不夠24小時,即爆出近4000張尺度大膽的肉照,有機會被亞視褫奪冠軍銜頭,他事後堅稱相片以健康角度出發。
出爐亞洲先生冠軍朱曉輝早年曾盛傳與陳冠希父親陳澤民關係親密,被懷疑是同志身份!

前晚連亞視台慶都不出席, 是否有點事呢?

亞視高層保住朱曉輝冠軍
http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20121121/00282_033.html

ATV搞男同志夢中情人定係選亞洲先生架!
明明泰國的最多人鍾意囉!

大吉利是啊!
信者得救!

我不喜歡他呢!

真係好性感喎, 有冇更激的呢?

都無所謂, 但唔明點解選佢第一名囉!
12號靚仔好多!

亞視高層葉家寶昨天接受電話訪問時稱言會向朱曉輝了解事件,更指他在參選前未有申報相關照片︰「未睇過批相,首要了解啲相係喺咩情況下影。」又不排除為保亞洲先生形象而將朱曉輝叮出局:「唔係我一個人可以決定,要同亞洲先生評審團一齊研究再決定。」

有咩理由事前唔知, 一search就搵到, 亞視的宣傳真係勁!

朱曉輝原來是內地出名模特兒, 以性感照片駐名, 難怪樣子麻麻但可以當上冠軍啦!

亞洲先生冠軍朱曉輝

亞洲先生冠軍朱曉輝

亞洲先生冠軍朱曉輝