犀利榜挑戰歌曲(2012年4月): 羅力威 - 全職宅男 - 犀利歌排行榜 - 樂壇犀利歌 - BrotherSharpFanClub.com 娛樂音樂加關懷弱勢的討論區
返回列表 發帖

犀利榜挑戰歌曲(2012年4月): 羅力威 - 全職宅男

羅力威 - 全職宅男

看高清版
http://v.qq.com/page/i/5/A/i0010VuNT5A.html?ADTAG=INNER.MUSIC.MIDPORTAL

羅力威簽約英皇唱片公司後終於正式有首支派台歌, 感覺清爽不俗, 大家要支持一下呢!

得咁少犀利點上榜呀! d歌迷去哂邊度?

跟胡夏爭市場?
原來就此笑一笑
煩惱一一消失了

支持呀!!

首歌好輕快,聽完好輕鬆!

對羅力威來講是個新嚐試,唔錯!

好輕快,新嘗試唔錯! i like it!!
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

請問去邊度俾分嫁?

版主,唔好意思,有野想問!

有fans想回,但找不到回覆個製,請問是什麼原因呢?

佢是經微博登入,只找到搵到發貼制,搵唔到復貼制。麻煩你啦!~

佢是經微博登入,只找到搵到發貼制,搵唔到復貼制。麻煩你啦!~
connielau12 發表於 2012-4-19 23:17

版主前排為了杜絕洗版廣告, 做了點野, 可能攪到有 bug, 同新浪聯盟有問題吧? 難怪近日咁少人留言
衣家有12個犀利, 羅力威手握1200分+點擊1000分左右, 可望本周打上榜!

全職宅男? 咁胡夏咪有對手!!!

請問去邊度俾分嫁?
connielau12 發表於 2012-4-19 22:59

遠在天邊, 近在眼前, 登入後就在題目找到呢! 有綠人自然會找到頂的法幫偶象啊!

我未識玩呢度! 我打個YT網址上來,你幫手貼條片貼上去  !  

羅力威 @ 全職宅男
...
在水中央 發表於 2012-4-20 09:33

呢度多數貼土豆和youku, 照顧大陸網友啊, 大陸睇唔到youtube

全職宅男, 即係幾多錢一個月???